European exhibitions for the USA?
Please visit www.exhibitionsfromeurope.com

Wie zijn we?

Na onze studies archeologie en kunstgeschiedenis aan de universiteiten van Leuven (B) en Trier (D) waren we 2 jaar verbonden aan het Gallo-Romeins museum te Tongeren (B), 4 jaar assistent aan de universiteit van Münster (D) en 25 jaar conservator van Musea Maaseik (B).

Naast internationale publicaties over kunsthistorische of archeologische onderwerpen en diverse vertalingen (o.m. van een jeugdboek over Ötzi, de gletsjermummie) waren we ook de initiatiefnemer voor de restauratie van het oudste evangelieboek der Nederlanden en de oudste Angelsaksische weefsels van Europa.

We namen deel aan of leidden opgravingscampagnes in Ordona (I), Paderborn (D) en in het Belgische Koksijde, Limerlé, Schulen, Dilsen, Kinrooi en Maaseik. Ook organiseerden we tal van succesvolle tentoonstellingen, waaronder die over het Terracotta Leger van Xi’an; deze vormde in 2008-2009 een magneet voor ruim 198.000 bezoekers en behoort daarmee nog steeds tot de top van de best bezochte tijdelijke tentoonstellingen in België.

Sinds 2009 werken we zelfstandig en, mede dankzij onze internationale ervaring en relaties, adviseren we musea en culturele instellingen op het gebied van o.m. inrichting, tentoonstellingen, kunsttransport, interactivity en persrelaties.

Via deze site kan u alvast proeven van het aanbod van reizende tentoonstellingen dat u via ons kan boeken en waarvoor internationale partners ons kiezen als hun exclusieve vertegenwoordiger in Europa.

U kan ons contacteren voor meer informatie en we hopen binnenkort ook te mogen bijdragen aan het succes van uw Museum / Science Center / Tentoonstellingscentrum !

Hubert Heymans
Dir. Exhibitions for Europe
Leeuwerikstraat, 15
B-3680 Maaseik
Tel.: +32 (0)495 162625
Email: info@exhibitionsforeurope.com
Lid
EAA
Lid